sleepover

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vaknade med en grym träningsvärk och en värre förkylning. Snuvat, snorat och känt mig riktigt dålig hela dagen.

Trots det så plockade Gabriella upp mig efter hon slutade jobbet och åkte hem till henne i Ockelbo. Hon gjorde naglar på mig sedan beslutade vi att jag ska sova här inatt och att vi ska baka. Hon äter ju inte de som bakas så jag får med mig allt hem så nu i veckan är det gofika hemma hos mig hörrni! DM

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vart en helg med både glädje och sorg, allvarlig som mindre allvarlig. Haft två DM matcher, förlust i första och vinst i andra. Blev målskytt i dagens match. 

Sa även farväl åt mitt röda hår och fixade en brunfärg med röda inslag dock. Det blev för jobbigt att underhålla med rött, 2år får räcka. Annars har helgen svävat mellan besvikelse och glädje. 

Gulliga Nina tog med en present åt mig (som att jag missade min present första matchen).

Officiellt brunett.fatpipe

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Blev en ny klubba idag, dock ska jag byta grepplinda på den för den som är nu är grymt ful. Det är samma flex och modell som på min andra.

fit for life

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Har äntligen kommit på idén! Nu slipper jag träna nå mera, nu kommer jag ha mitt sexpack forever. Vill jag uppgradera mig så finns det ju 9pack och 20pack också. Billig humor hörrni!
ren lycka i själen

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Ni förstår inte hur glad jag blev när jag fick förtroendet att vara kapten. Dock gick matchen inte så som vi ville, förlust med andra ord. Jag är då dock nöjd över min insatts för att vara första matchen på 3år.

Nu ser jag fram emot DM som är i helgen då jag drar på mig kaptensbindeln igen.

SAIK IB - Per-Ols IF

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Sitter och gäspar men är inte det minsta trött, men måste ändå sova. Har en lång dag framför mig imorgon. Den börjar med att jag ska spela min första innebandymatch på 3 hela år och jag är så jävla glad och taggad. Trodde inte jag skulle hinna som att jag jobbar imorgon. Tränaren lovade dock att jag skulle hinna hem.
 
Sedan efter matchen är der raka vägen till jobbet och jobba stängning, men sedan har jag semester i 10dagar så jag klagar inte.
 
En gammal video när jag spelade i IBK Alba. Vilka tider!
 

SAIK IB - KAIS Mora IF pt2

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Efter min tweet så dök det upp lite fler unika besökare än vad jag hade förväntat mig så jag kör väl en part 2 med bildera. Har trots allt över 300st efter sållning.
 
 

SAIK IB - KAIS Mora IF

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

 
 

Be there!

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Imorgon smäller det! Imorgon är det seriepremiär för herrarna och första matchen för dom i allsvenskan. Ska bli väldigt roligt att se, trots att de tog våran träningstid. Men lite så är det när man spelar i ett damlag. Önskar dom redan lycka till och de är tur man har sina förmåner.
 
 
 
 

snapchat/twitter

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag kanske är lite efter för jag fattade inte syftet med varken snapchat eller twitter men nu är de så att min syster har tvingat mig till att skaffa det, samt vine. Men där är jag inte själv aktiv. Däremot älskar jag twitters meningslöshet, man kan vara helt jävla meningslös utan att det varken känns dumt eller knäppt. Snapchat är faktiskt rätt roligt. Jag är mer aktiv på twitter och instagram än vad jag är här, jag vet.. skit dumt! Måste skärpa mig. På instagram heter jag: osterbeerg om det skulle vara så.
 
 

hej igen

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Har varit borta från bloggen ett tag trots att jag har tränat en del. Jag har nu valt innebandyförening och det blev SAIK så nu hoppas vi på en lyckad säsong både för mig och för laget. Förutom innebandyträning så har jag löpt en hel del själv, dock väldigt dåligt med styrkepass.
 
Lite vad som har hänt
 
 

20 frågor - relaterat till träning

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

1. Vad tränar du helst? Det ska nog vara kondition, det är jobbigare på ett annat vis än styrka. 
2. Vilken träning tycker du är roligast/tråkigast/jobbigast? Individuellträning så är ben/rumpa jobbigast och tråkigast, roligast är nog kondition och träna armar. Annars är sex en bra träningsform.
3. Hur ofta tränar du? Jag försöker hinna med något litet varje dag, allt från en promenad om dagen till 2-3pass. Beror alldeles på min energinivå och tidspress.
4. Ditt PB på milen? Nu var det år och dar sedan jag verkligen klockade och pressade mig själv på milen men i mina yngre dagar hade jag 44.32min. Är nog inte där idag.
5. Tränar du helst på morgonen eller kvällen? Kvällarna for win! 
6. Jobbigaste/roligaste muskelgruppen att träna? Ben och rumpa killin' me! 
7. Styrka eller kondition? Kondition!
8. Roligaste lagsport att utöva? Innebandy över hela mitt hjärta.
9. Roligaste/mest intressanta/tråkigaste sport att kolla på? Roligast att kolla på är nog hockey och tråkigaste är nog damfotboll. Ja, jag vet jag går emot mig själv. 
10. Äter du något kosttillskott eller proteinpulver? Mitt enda kosttillskott ska väl vara godis då. skämt-å-sido. Men nej det gör jag inte.
11. Är du mån om vad du äter? Nej! Jag äter de jag vill. Jag kan tex dricka 2-3l cola zero om dagen. Japp, ni läste rätt.
12. Vad lyssnar du på för musik när du tränar? Allt med överdriven bass.
13. Dold träningstalang? Ska väl vara att jag kan åka skridskor utan att ha utövat någon sport där det ingår (älskar att åka det förövrigt).
14. Sporter du har utövat? Ridning, fotboll, gymnastik och innebandy. Tror inte det är något mer.
15. Lagsport eller individuellt? Lagsport helt klart! Älskar att tagga igång lagkamrater och verkligen sammarbeta som ett lag.
16. Några meriter? Matchens lirare? haha närå, men räknas distriktslag, lite dmguld, seriesegrar och cup priser så ska det väl vara det. Så inget individuellt än så länge. 
17. Finns det någon sport/träning du velat börja med? Haha oja! När jag var liten ville jag börja på balett, annars har jag velat börja med dans, cheerleading och hockey.
18. Någon träning som sätter skräck? Fys är min favorit men något jag måste tvinga mig till varje gång är intervaller. Jag upplever mig själv som seg, sedan är det förjävligt jobbigt.
19. Träningsdröm? Givetvis bli snusikgt bra på innebandy, de räcker där annars ska det väl vara att ta sig i kragen till att tävla några lopp i löpning. 
20. Vad är träning för dig? Vi säger såhär, träning får mig att må bra och bli lycklig. Så det är ett givet val för mig att få en lyckligare tillvaro. Man upptäcker så mycket om sig själv som man annars aldrig trodde att man skulle klara av. 

slutkörd

| Kategori: Workouts | Kommentarer: 0

Nu är det över, dom där förbaskade intervallerna! Värmde upp med 3km löpning i bra tempo innan jag verkligen tog mig i kragen. Det blev 10st 30meters intervaller, 10st 45m och efter det 100 utfall i backen. Körde 25x4, allt sammanlagt tog 40min. Bra och intensivt pass. Jag är nöjd och det är de som räknas.
 
 
 
 
 
 
 

intervaller

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

 
Som om att jag har skjutit upp träning i denna backe. Nu när man ska börja med innebandy (har inte bestämt klubb ännu) så är jag tvungen att börja träna start och stopp, samt intervaller. Igår skulle jag ta mig i kragen och köra åtminstone i 20min men jag vek mig och sprang milen istället. Första löparsteget på 4veckor så jag är nöjd att jag tog mig runt. 
 
Får ta backträningen imorgon som att jag har innebandyträning idag. Idag kommer jag även bestämma mig för vilken klubb jag väljer. 

div2 vs. div3

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Nu vet jag varför jag älskar innebandy så pass mycket som jag gör. Varför har jag varit ifrån sporten i 2år!? Var två hela och rena timmar innebandy igår på jernvallen, nostalgi! Idag åker man till Parkhallen för att känna på lite annat. Jag vill bara äta, skita och sova innebandy. 

innebandy

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Förra veckan var jag iväg på en innebandyträning och kollade läget. Imorgon och på onsdag ska jag äntligen träna med två olika lag och känna av vilket lag jag väljer. Båda lagen har sina för och nackdelar. Det ska bli så sjukt roligt och spännande att äntligen få känna på lite klubba och boll. Jag kommer nog vara ruskigt ringrostig som att det var två år sedan. 
 
Gammal bild ifrån när jag spelade i IBK Alba.
Jag är den blonda tjejen längst fram, kommer ihåg att denna bild är efter ett mål och jag gjorde en grym assist!