pt.2

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

 

SAIK IB - Gottsunda IBF

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Tar emot något enormt att säga att det blev förlust i premiären. 4-0 i baken. Dom var dock jävligt bra men vi bör åtminstone ha fått i en balja. Nu är det bara att nöta på träningarna i veckan och spela en till hemma match på fredag. Finns inge annat än vinst!
 
 
 

ärlighet varar längst

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vilken jävla skitdag! Idag är en sån där dag då jag bara vill vara i någons famn, bli omhållen och bara gråta. Jag är fortfarande sjuk och vilket resulterade till en pissträning från min sida. Tror nog jag drog ner hela laget och därför gjorde jag tränaren besviken. Jag är så självkritisk så det är jobbigt och att göra andra besviken får mig ledsen.

Sedan blir jag bara påmind hela tiden av saker som får mig till att känna att jag är världens minsta människa. När jag verkligen ger allt jag kan förväntar jag mig åtminstone att få ett tack tillbaka eller bli behandlad bra men under all kritik, det har jag inte och det är inte förrän nu jag har insett det. Då skadan redan är sked liksom. Förlåt för min ärlighet men ibland vill man bara att känslor inte ska existera. 

Vill bara bli frisk och göra en grym match på söndag. Snälla!

SAIK Dam innebandy

| Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Trots min feber och snuva gick jag ner till träningen för att träffa tjejerna. Att träna fanns inte på världskartan, dock kunna jag inte låta bli att träna lite skott. Efter träningen hade jag ett serioustalk med tränaren om laget, min insats som spelare och kapten. 

Att få så mycket fina lovord och förtroende får mig blödig, jag älskar innebandy så pass mycket att efter tisdagsträningen längtar jag till torsdagsträningen och har vi inte match så längtar jag till nästa träning. Ingen ska få ta denna lycka ifrån mig! 

Nu får det bli torsdag och jag hoppas och ber att jag är frisk så jag får träna. Har seriepremiär hemma mot Gottsunda i helgen, så jag MÅSTE bli frisk.

Lite såhär känner jag för att vara sjuk och inte få träna.